Vaste acties2021-03-10T19:26:27+00:00

Agenda

 
26/09/2021
12:30 - 13:30
Kermismatinee door opleidingsorkest en harmonie, samen in één groot orkest!
10/10/2021
 
Deelname majorettes aan wedstrijd in Waalwijk
16/10/2021
09:00 - 12:00
Najaars inzamel dag oude metalen
Agenda overzicht

Vaste acties

Onze muziekvereniging verzamelt oud-papier in, in de bebouwde kom van Alphen. Elke 3e en 4e maandag van de maand wordt het oud papier in de bebouwde kom opgehaald. Route 1 en 2 rijden iedere derde maandag van de maand en route 3 rijdt iedere vierde maandag van de maand. Bewoners in het buitengebied van Alphen, kunnen elke zaterdag oud-papier aanleveren.
Oud papier kan door iedereen elke zaterdag tussen 10.00 en 11.30 uur aangeboden worden op het terrein van Roelama aan de St. Janstraat in Alphen.

3e maandag van de maand

Route I: Raadhuisstraat, Goedentijd, Bijsters, Borgersstede, Reitheining/Buskenakker, Goedentijd, Van Gaverenlaan, Nassauplantsoen, Walkvat, Beukenlaan, Eikenlaan, Sporkehout, Weegbree, Klaproos, Boskriek, Kastanjelaan, Sligtmaan, Touwerij, Gaanderij, Looiersboom, Lavengang, Van Leuvenlaan, Raadhuisstraat.

Route II:  Stationstraat, St. Janstraat tot Molenbaan,Engelbertstraat, Remijsenhof, Laan van Echternach, Liedekerkestraat, Laan van Tongerlo, Polanenstraat, Tempeliersdreef, Johannieterhof, Baronielaan, Duivenvoordestraat, Balijehof, Commanderiestraat, De Stanzerij

4e maandag van de maand

Route III:  Willibrordstraat, Heuvelstraat, Zandstraat, Zandheining, Zandstraat, Molenstraat, Chaamseweg tot Steenveld, Molenstraat, Molendries, Kerkakkers, Papenakker, Dorenbos, Haagstuk, Hofstade, Haverheining, Hoge Dries, Lindenakker, Weimortel, Hazenberg, Het Bunder, Korte Bedde, Lange Bedde, Gastelaar, Nieuwstraat, Baarleseweg tot Looiersweg

Ophaaldagen oudpapier-container bij bedrijven in Alphen: Elke tweede maandag van de maand.

Oude metalen brengt u naar het terrein van Roelama aan de St. Janstraat in Alphen bij de oud papiercontainer. Dit kan elke zaterdag tussen 10.00 en 11.30 uur.  Heeft u een grote hoeveelheid oude metalen die opgehaald mag worden, dan kunt u contact opnemen met Jos van Dijk (06-53745308) of een e-mail sturen naar acties@vlijtenvolhardingalphen.nl. Er wordt dan een afspraak gemaakt om de spullen op te halen.
Twee maal per jaar, in het voor- en najaar ( april – oktober) is er een ophaaldag waarbij aangemelde adressen worden bezocht om oude metalen op te halen.

Voor 2021 zijn dat: Voorjaar zaterdag 10 april. Najaar  zaterdag 9 oktober.

Elke twee jaar organiseert onze vereniging een vlooienmarkt in september. Gedurende het hele jaar is het mogelijk artikelen aan te bieden voor onze vlooienmarkt. Dat kan bij de containers achter bij de oud-papiercontainers op het terrein van Roelama een de St. Janstraat in Alphen.  Contactadres vlooienmarkt: Martine van Tilborg (06-13601307)
Op afroep worden aangemelde adressen bezocht. Na beoordeling van de aangeboden spullen worden bruikbare artikelen meegenomen. Aanmelden per e-mail: acties@vlijtenvolhardingalphen.nl  Telefonisch bij Jos van Dijk (06-53745308)  of  Martine van Tilborg (06-13601307)

Volgende vlooienmarkt van Vlijt en Volharding in september 2021
Plaats: in en rond C.C. Den Heuvel, Heuvelstraat 5, Alphen.

Onze jeugdleden doen mee met de verkoop van de loten van De Grote Clubactie in de maand september.
Een landelijke actie voor verenigingen om op een aantrekkelijke manier de “kas te spekken”.
Onze jeugdleden gaan op een zaterdag  in groepsverband op pad om de loten aan te bieden. In 2021 is dat zaterdag 18 september. o.v.

In de maanden oktober-november ontvangt ieder huisadres een in onze gemeente een brief met het verzoek een donatie aan onze vereniging te doen. Daarbij ontvangt iedereen bij elke donatie van € 5,00 een geluksnummer waarmee mooie prijzen te winnen zijn.  Hoofdprijs een waarde cheque van Plus Van Eekelen Alphen twv €250,00 ! Verder mooie waardebonnen, beschikbaar gesteld door plaatselijke ondernemers. De trekking van deze geluksnummers vindt plaats in de maand december volgend op de actieperiode.

“Vrienden van Vlijt en Volharding” zijn bedrijven en/of particulieren, die voor een bepaalde periode eenzelfde bedrag doneren aan de vereniging. Om de muziekvereniging namelijk optimaal te kunnen laten functioneren en het instrumentarium te bekostigen, is een groot financieel draagvlak nodig. Door het in het leven roepen van een vrienden- / sponsorclub willen wij op de langere termijn verzekerd zijn van structurele inkomsten.

• Sponsors sponsoren voor een periode van 3 jaar een bedrag van minimaal € 100,00.
• Vrienden schenken voor een periode van 3 jaar een bedrag van minimaal € 50,00

Als tegenprestatie worden bij concerten van de harmonie, opleidingsorkest en drumband/slagwerkgroep op de achterkant van het programma de namen weergeven van de sponsors en vrienden Sponsoren worden met een bedrijfslogo vermeld op deze website. Doorlinken is mogelijk.
Ook worden de vrienden / sponsors uitgenodigd voor het bijwonen van speciale concerten of uitvoeringen.

Nieuwsberichten van Vlijt en Volharding leest u hier!

Binnen de vereniging heerst een gezellige sfeer
en wordt er door diverse disciplines wekelijks actief gerepeteerd.
Klik op onderstaande foto voor meer informatie per groep